Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından tarım alanında çalışma yapmak isteyen gençlere destek vermek amacıyla bu yıl yedincisi düzenlenen Tarım Gençlerle Yükseliyor Fikir Yarışması'nda dereceye girenler belli oldu.

        İTB'den yapılan açıklamaya göre, yarışmada "Akıllı Tarım" kategorisinde Berkan Bostanoğlu, "Çevre Dostu Tarım" kategorisinde Atakan Yıldız birincilik elde etti.

        "Tarımsal Pazarlama, Markalaşma ve İletişim" kategorisinde Hüseyin Anıl Akbaş, "Çevre Dostu Tarım" kategorisinde Ali Esat Kuzucuk mansiyon kazandı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, sürdürülebilir ve kapsayıcı büyüme yolunda tarımın büyük önem taşıdığını vurguladı.

        Gençlerin tarım ve hayvancılık sektörünün içinde tutulmasının da çözülmesi gereken önemli bir mesele olduğunu belirten Kestelli, "132 yıldır İzmir'e ve ülke ekonomisine hizmet eden İzmir Ticaret Borsası olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda evrensel değerler ışığında çalışmayı ilke edinmiş bir kurumuz. Başarıların, tesadüflerin eseri değil, istikrarlı çalışmaların ürünü olduğuna inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Sergilenmeye hak kazanan projelerin yer alacağı sergi, 1-5 Şubat'ta Fuar İzmir'de düzenlenecek AgroExpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda görülebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa