Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde multipl skleroz (MS) hastalarına özel poliklinik hizmete girdi.

        Hastanenin Başhekim Vekili Prof. Dr. Caner Çavdar, AA muhabirine, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı bünyesinde kurulan poliklinikte hasta kabulüne başladıklarını söyledi.

        Hastanedeki nöroloji ana bilim dalında da MS başta olmak üzere bir çok hastalığı tedavi ettiklerini anlatan Çavdar, şunları kaydetti:

        "Tüm ana bilim dalları ekip halinde çalışıyoruz. Açılışını yaptığımız MS polikliniğinde de nöroloji ve fizik tedavi ve rehabilitasyon ana bilim dalında görevli hekimlerimiz birlikte görev yapıyor. Günübirlik tedavi merkezini birçok ilaç tedavileri uygulanıyor. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalında hizmet vermeye başlayan MS polikliniğinde de hastalarımıza fizik tedavi ve psikolojik destek veriyoruz."

        MS polikliniğine haftada 40 ila 50 hastayı tedavi ettiklerini anlatan Çavdar, kısa sürede kontenjanı artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

        Fizik Tedavi Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Bircan da uyguladıkları tedavilerle MS hastalarının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa