Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi, 33. kuruluş yıl dönümü ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Pamukkale etkinlik düzenledi.

        EMD İzmir Şubesinden yapılan açıklamaya göre, Dernek Genel Başkanı Turgay Türker ve İzmir Şubesi Başkanı Murat Demircan'ın da bulunduğu gazeteciler, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ni ve bakanlığı döneminde ekonomi muhabirleriyle yoğun iletişim halinde olan Nihat Zeybekci'yi ziyaret etti.

        Pamukkale'de bir otelde düzenlenen "EMD İzmir Şubesi 33. kuruluş yıl dönümü ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" organizasyonunda konuşan Turgay Türker, derneğin hedeflerinden sapmadan yoluna devam ettiğini söyledi.

        EMD'nin Türkiye'nin ilk alan muhabirliği meslek örgütü olduğuna işaret eden Türker, "EMD'nin görevlerinden biri, halkın haber alma hakkını gözetebilmek için mesleğimizin gelişmesine katkı vermektir. EMD İzmir Şubesi, İzmirlilerin haber alma hakkına 33 yıldır büyük katkı sağlıyor." ifadelerini kullandı.

        İzmir Şube Başkanı Demircan ise şubenin 171 üyesiyle İzmir basınında en etkin ve güçlü sivil toplum kuruluşlarından olduğunu belirtti.

        Gazeteciler ve aileleri, Pamukkale ziyareti kapsamında Hierapolis Antik Kentini, Pamukkale travertenlerini, Honaz Kaklık Mağarasını ve Buldan ilçesini ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa