Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Ligin 20. haftasında ağırladığı Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup eden Altınordu'nun teknik sorumlusu Çağatay Şalap, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şalap, Altınordu'nun bulunduğu yeri hak etmediğini düşündüklerini aktardı.

        Müsabakaya iyi başladıklarını ancak talihsiz bir gol yediklerini dile getiren Şalap, "İkinci yarı yaptığımız oyuncu değişiklikleri, teknik taktik planlar ve oyuncuların kendi bildiklerini sahaya yansıtmaları sonucu galip geldik. Bundan dolayı mutluyuz. Maç maç bakacağız artık. Üç puanımızı aldık. Önümüzdeki Sakaryaspor maçına iyi bir şekilde hazırlanacağız." diye konuştu.

        - Dalcı: "Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz

        Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, ilk yarıda maçı koparmalarını sağlayacak pozisyonlar bulduklarını ancak fırsatları değerlendiremediklerini, bu sonucun da kendilerine yakışmadığını kaydetti.

        İkinci yarıda ilk yarıdaki kadar etkili olamadıklarını vurgulayan Dalcı, şu ifadeleri kullandı:

        "Bizim kalitemizdeki bir takımın bu tarz golleri yememesi gerekiyor. Mete Kaan'ın uzatma bölümündeki pozisyonunu özellikle çok merak ediyorum. Yayıncı kuruluş bu pozisyonun tekrarını neden göstermedi. Kafamda bir sürü soru işareti var. Benim gibi maçı seyreden sporseverler de muhtemelen o pozisyonu merak etmişlerdir. İlk yarıda attığımız 2. gol ofsayt nedeniyle iptal edildi. Bunun kararı 3,5-4 dakika sürdü. Bakıldı ve ofsayt olduğuna karar verildi. 90 artıda bizim pozisyonumuza neden 3-4 saniyede karar verildi. Hakem bir an önce maçı bitirmek adına böyle bir eylemde bulundu. Gerçekten merak ediyorum, VAR neden var? Bu tarz pozisyonların incelenmesi, tekrarına bakılması gerekiyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa