Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Bayraklı ilçesinde hakkında yakalama kararı bulunduğu gerekçesiyle gözaltında bulunan arkadaşlarına simit içinde uyuşturucu hap götürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

        Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ağır ceza mahkemesinde görülen bir dava nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan C.K'yi gözaltına aldı.

        Polis merkezine götürülen şüphelinin işlemleri sürerken ziyarete geldiklerini belirten arkadaşları B.Y. ve A.D, poşet içerisinde simit getirdi. İki kişi, görevli polis memuruna arkadaşları C.K'ye verilmesi için poşeti teslim etti.

        Polis, hareketlerinden şüphelendiği iki kişinin getirdiği simit içerisinde uyuşturucu hap buldu.

        Gözaltına alınan A.D. ve B.Y hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem başlatıldı, yaşı küçük A.D. Çocuk Büro Amirliğine sevk edildi.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden B.Y. serbest bırakıldı, yaşı küçük A.D. adliyeye sevk edildi.

        Zanlı A.D. çıkarıldığı hakimlikçe uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklandı.

        Öte yandan hakkında yakalama kararı bulunduğu gerekçesiyle gözaltında bulunan C.K'nin ise sevk edildiği adliyeden serbest bırakıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa