Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Sakaryaspor'a 1-0 mağlup olan Göztepe'nin teknik sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, "Çok çalışıyoruz ama bugün olmadı." dedi.

        Özkayımoğlu, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, Sakaryaspor'u tebrik ederek, mağlubiyetten dolayı Göztepe taraftarlarından özür diledi.

        İlk yarıda 3-4 pozisyon bulmalarına rağmen son vuruşlarda başarılı olamadıklarını kaydeden Özkayımoğlu, "Çok çalışıyoruz ama bugün olmadı. İlk yarıda Palmer'dan istediğimiz verimi alamadık. Dino ise rahatsızlandığını söyleyince mecbur değişiklik yaptık. Dino, Atınç ve Emir çok iyi durumdaydı. İkinci yarıda Dino olmadan başlayınca çok sıkıntı yaşadık. Üretmeye çalıştık, ürettik ama son gol vuruşlarını yapamadık." diye konuştu.

        Özkayımoğlu, Göztepe'nin armasını daha iyi temsil etmeleri gerektiğini belirterek, "Bu arma her şeyden daha önemli. Biz Göztepe'yiz. Göztepe'yi iyi yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

        - Özbalta: "Süreklilik ve devamlılık sağlamak çok önemli"

        Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, devre arasında verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini aktardı.

        İlk yarıyı galibiyetle bitirdiklerini hatırlatan Özbalta, şunları söyledi:

        "Maç, puan anlamında istediğimiz gibi gitti. Gol yollarında etkili ama fazla gol yiyen bir takımdık. O anlamda hem deplasmanda hem de gol yemeden galibiyet aldık. Bugün bizim için çok değerli bir 3 puan aldık. 2'de 2 yaptık. Bunun devamını sağlamak istiyoruz. Yarın hemen Altınordu maçına motive olmak zorundayız. Yukarıyla ilgili hayallerimiz var. Kazandığımız 3 puandan dolayı oyuncularımızı tebrik ediyorum. Kendilerini geliştirdiklerini bugün gördük. Taraftarlarımıza mahcup olmadığımız için çok mutluyum. Süreklilik ve devamlılık sağlamak çok önemli. Mücadele gücü ve temposu yüksek oynamak zorundayız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa