Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 1. Lig takımlarından AVR Atletik takımı oyuncuları, Karabağlar Agah Efendi İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

        Okuldan yapılan açıklamaya göre, AVR Atletik sporcuları Elif Uzun, Defne Tokol, takım kaptanı Emel Çetin ve antrenör Uğur Ülkü, öğrencilerle buluştu.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Ülkü, öğrencilerin, okul hayatlarında sportif faaliyetlere katılımını sağlamak istediklerini ve bunun kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade etti.

        Öğrencilerle bir araya gelmelerinin kendilerine mutluluk yaşattığını belirten Ülkü, "Onların enerjisi, güler yüzleri bizi motive etti. İlk iç saha maçımızda onları ağırlamak istiyoruz. Umarım gelirler ve bizleri desteklerler." ifadesini kullandı.

        Okul Müdürü Burçak Akseki öğrencilerin salgın nedeniyle uzun süre evlerinde kalıp birçok sosyal aktiviteden mahrum kaldığını aktardı.

        Bu kapsamda öğrencileri motive etmeye çalıştıklarını ve AVR Atletik Spor Kulübü voleybolcularını öğrencilerle buluşturduklarını kaydeden Akseki, şunları kaydetti:

        "Çocuklar rol modelleriyle buluştu ve bunun heyecanını yaşadılar. Amacım, en az dijital oyun ve aktiviteler kadar öğrencilerimizin bir spor dalıyla ilgilenmesine de katkı sağlamak. Bunun için mücadele ediyoruz. Bundan sonra da bu gibi eğlenceli aktivitelerimiz çocuklarımız için devam edecek. Voleybolcularımıza ve kulüp yetkililerine de bize vakit ayırdıkları için teşekkür ediyorum, maçlarında başarılar diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa