Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ödemiş'te Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapımı tamamlanan futbol sahasının açılışını gerçekleştirdi.

        Zafer Mahallesi'ndeki açılışta konuşan Dağ, hem gençlik merkezi hem de stadın ve spor sahasının açılışını gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        Milletvekili olduğunda ilk icraatlarından birinin AK Parti olarak o dönemde Gençlik ve Spor Bakanlığının kurulması olduğunu anımsatan Dağ şöyle devam etti:

        "O dönemden bu döneme gençlik adına ve sportif faaliyetler adına Türkiye'nin her yerine ve İzmir'in her yerine birçok tesis kazandırdık. Bu tesislerde yüzlerce, binlerce genç kardeşimiz okulunun yanında aynı zamanda da hem ruhsal zenginliğini artırma, fikirsel kabiliyetini geliştirme hem de bedensel olarak da bu tesislerde çalışmalar içinde oldular. O zamandan beri yapılan bu altyapı çalışmaları ve federasyonlarla Bakanlığın koordineli yapmış olduğu işler, işte en son Tokyo'da Cumhuriyet tarihinin en fazla altın madalyasını aldığımız, gümüş, bronz madalyasını aldığımız toplamda da en fazla madalyaları aldığımız bir olimpiyat neticesi verdi. Bu aynı şekilde devam edecek, yol yürüyecek."

        Dağ, geçen yıl Cizre'de, Cudi'de uluslararası tenis yarışması yapıldığını ve 8 ülkeden onlarca sporcunun bu organizasyona katıldığını aktararak "Sadece betona yatırım yapmış değiliz. Bu betonu yapıyorsun, sahayı yapıyorsun, bu beton denilen binanın içinde bir ruh var. 52 branşta yüzlerce genç kardeşimiz burada normal okulunda almış olduğu derslerin yanında kendisini yetiştirecek, kendisini geliştirecek işlerin içinde oluyor." diye konuştu.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Ödemiş'e ve diğer ilçelere yeni hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

        Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy da Bakanlığın ilçeye kazandırdığı beşinci tesisin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Şimşek, Ödemiş Emniyet Müdürü Hasan Özge, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

        Açılışın ardından Dağ, yeni açılan statta penaltı atışı gerçekleştirdi, minik futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa