Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında seçimini yaptı.

        Şahne, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, "spor", "haber" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

        Haber kategorisinde tercihini Murat Şengül'ün "Yolumuz bir" adlı fotoğrafından yana kullanan Şahne, spor kategorisinde Elif Öztürk Özgöncü imzalı, dünya şampiyonu Ampute Milli Takımı'nın yer aldığı "Şampiyonlar" isimli fotoğrafını tercih etti.

        Şahne, çevre ve yaşam kategorisinde ise tercihini Ukrayna'daki savaşta yerlerinden edilenlerin yer aldığı Narciso Contreras'ın "Aman savaş duymasın" fotoğrafından yana kullandı.

        Oylamada birbirinden güzel fotoğrafların bulunduğunu belirten Şahne, AA çalışanlarını tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa