Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'de 4 ayrı göçmen kaçakçılığı operasyonunda 74 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziemir ve Konak'ta göçmen kaçakçılığını önlemeye yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında belirlenen adreslere 4 farklı operasyon düzenledi.

        Operasyonlarda 74 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

        Adreslerde yapılan aramalarda 55 can yeleği, 10 şambrel, bot motoru, bot, 2 kürek, 40 litre benzin ele geçirildi. Ayrıca suçtan elde edildiği değerlendirilen 20 bin lira, 500 dolar ve 100 avro ile suçta kullanıldığı öne sürülen 6 otomobile el kondu.

        Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklandı. İki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan düzensiz göçmenler ise Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa