Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Öztürk ve İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için tercihlerini yaptı.

        Öztürk ve Tabur, oylama öncesi AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

        Başsavcı Öztürk, spor kategorisinde Elif Öztürk Özgöncü'nün "Şampiyonlar", haber kategorisinde Murat Şengül'ün "Yolumuz bir", Alejandro Martinez'in "Geride Kalan", çevre-yaşam kategorisinde de Pavel Pavlov'un "Kırmışlar Kalbini", Aziz Aslan'ın "40 derecelik hareketler" ve Klebher Vasquez'in "Kararan hayatlar" başlıklı fotoğrafları seçti.

        Başsavcı Öztürk, fotoğrafların hepsinin çok güzel olduğunu belirterek, seçmekte zorlandığını kaydetti.

        İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur ise spor kategorisinde Elif Öztürk Özgöncü'nün "Şampiyonlar", Serhat Çağdaş'ın "Gardını indirince", Arife Karakum'un "Paylaşılamayan" haber kategorisinde Mustafa Çiftçi'nin "Operasyon başlıyor", Özkan Bilgin'in "Görev tamam", Murat Şengül'ün "Yolumuz bir" ve Emrah Yorulmaz'ın "TOGG'un ilk yolculuğu", çevre-yaşam kategorisinde de Orhan Çiçek'in "Yangın müdahalesi", Ömer Yasin Ergin'in "Renkli kişilik Aziz Amca" ve Pavel Pavlov'un "Kırmışlar Kalbini" fotoğraflarını oyladı.

        Fotoğrafları çok beğendiğini ve anlamlı bulduğunu belirten Oktay Tabur, emeği geçen AA çalışanlarını tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa