Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, yapımı tamamlanan Menderes Devlet Hastanesinin hasta kabulüne 16 Ocak'ta başlayacağını bildirdi.

        Kaya, yaptığı yazılı açıklamada Menderes'te vatandaşlarla bir araya geldiklerini, mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini dinlediklerini kaydetti.

        Menderes Devlet Hastanesi'nin 16 Ocak itibariyle hasta kabulüne başlayacağını aktaran Kaya, hastanenin resmi açılışın ise 17 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılmasının planlandığını belirtti.

        İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin Menderes'lileri hizmetsizliğe mahkum ettiğini savunan Kaya, vatandaşların yolların çukur içinde olmasından, altyapı problemlerinden dolayı büyük mağduriyet yaşadığını öne sürdü.

        Kaya, şunları kaydetti:

        "Köylere, kırsala su ve kanal altyapısını çok görüyorlar. Yazlık bölgelerde vidanjörler kol geziyor. Söz verdikleri arıtma yatırımlarını yıllardır hayata geçiremiyorlar. Yatırım yapmazlar ama zam yapmayı iyi bilirler. Türkiye'nin en pahalı suyunu İzmirli hemşehrilerimiz kullanıyor. Kayıp kaçağı çözemeyenler, bunun bedelini yüksek fatura olarak hemşehrilerimizin sırtına yüklüyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa