Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir restoranda yaşanan patlamada yaralanan ve sevk edildiği hastanede yaşamını yitiren 15 yaşındaki Cennet Yeldi'nin cenazesi yakınlarına teslim edildi.

        İlçede bir döner restoranında tüp değiştirilirken meydana gelen patlama sonrası Nazilli Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından sevk edildiği İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Cennet Yeldi'nin İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlandı.

        Yakınları tarafından Nazilli ilçesine götürülen cenazenin bugün toprağa verileceği öğrenildi.

        Yeldi'nin akrabası Ferdi Coşkun, Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere, olayda ihmaller olduğunu, bunların ortaya çıkarılmasını, sorumluların cezasız kalmamasını umut ettiklerini söyledi.

        Coşkun, "Konunun çok iyi araştırılmasını istiyoruz. Olay sırasında oradaki vatandaşlara da şunu söylemek istiyorum. Özellikle elinde telefonla çekim yapanlar, canlı yayın yapanlar var ya... Eline bir taş alıp camı kırıp belki bir kişiyi kurtarabilirdiniz. Yazıklar olsun." dedi.

        - Olay

        Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi'ndeki bir döner restoranında 30 Aralık'ta tüp değişimi sırasında meydana gelen patlamada 7 kişi ölmüş, ağır yaralı olarak İzmir'e sevk edilen Cennet Yeldi de dün hayatını kaybetmişti.

        Soruşturma kapsamında restoran sahibi L.Y, eşi F.Y. ile tüp bayii A.B, tüpü değiştiren kişi olduğu belirtilen M.G. ve olay günü tüp değişimi işlemine yardım ettiği belirlenen H.P. tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa