Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in ilk maçında İspanya'da UCAM Murcia'ya 97-92 yenilen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, İzmir'deki karşılaşmayı kazanıp seriyi üçüncü müsabakaya taşımak istediklerini bildirdi.

        Sarıca, yaptığı açıklamada, her iki takım oyuncularını da mücadelelerinden dolayı kutladı. UCAM Murcia'nin iyi bir kadrosu olduğunu ve iyi bir oyun ortaya koyduğunu belirten Sarıca, şöyle konuştu:

        "Ancak ilk çeyrek dışında biz de iyiydik. Maçın başlarında çok fazla basit hata ve top kaybı yaptık ve atış kaçırdık. Sonrasında bunları düzelttik ve ikinci yarıda iyiydik. Maçı hiç bırakmadık, vazgeçmedik ve rakibimizi yakaladık. Kazanmaya çalıştık ama olmadı. Bu serinin ikinci maçını haftaya İzmir’de oynayacağız. O maçı kazanarak seriyi üçüncü maça taşımaya çalışacağız."

        Seride iki galibiyetle ulaşacak takımın son 16 turu grup aşamasına kalacağı eşleşmede Pınar Karşıyaka, UCAM Murcia ile 11 Ocak Çarşamba günü İzmir'de karşılaşacak. Yeşil-kırmızılı ekip rakibini yendiği takdirde seride üçüncü maç 17 Ocak Salı günü İspanya'da oynanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa