Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko'ya 76-71 mağlup olan Aliağa Petkimspor'un başantrenörü Burak Gören, müsabakayı kazanmaya yakın taraf olduklarını ama salondan yenilgiyle ayrıldıklarını bildirdi.

        Gören, yaptığı açıklamada, tüm ekibine ve oyuncularına teşekkür ederek,"Tüm olumsuz şartlara rağmen hem çok iyi mücadele ettik hem de çok iyi bir basketbol ortaya koyduk. Kazanmaya yakındık. Salona gelip bize destek olan Aliağa halkına teşekkür ederim. Fenerbahçe Beko takımını tebrik ederim." dedi.

        Ligde 13. maçında 8. yenilgisini yaşayan Aliağa Petkimspor, haftayı 18 puan ve averajla 12. sırada tamamladı. İzmir temsilcisi 8 Ocak Pazar günü deplasmanda Gaziantep Basketbol ile karşı karşıya gelecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa