Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - FIBA Şampiyonlar Ligi 5. haftasında dün konuk ettiği Telekom Baskets Bonn'a 89-80 mağlup olan Pınar Karşıyaka, kupada yoluna devam etme şansını son maça bıraktı.

        Grup liderlerinin doğrudan son 16 turuna yükseleceği, grupta ikinci ve üçüncü takımların ise son 16 turuna kalmak için play-in oynayacağı B Grubu'nda Telekom Baskets Bonn son maçlar öncesinde liderliğini garantiledi.

        Son hafta Yunanistan deplasmanında AEK ile karşılaşacak Pınar Karşıyaka rakibini yendiği takdirde play-in turuna kalacak. Yeşil-kırmızılı ekip mağlup olması halinde İtalyan temsilcisi UNAHOTELS Reggio Emilia'nın Telekom Baskets Bonn'a yenilmesini bekleyecek.

        Grupta beşinci maçların ardından puan durumu şöyle:

        Takımlar O G M A Y P
        1. Telekom Baskets Bonn 5 4 1 409 377 9
        2. AEK 5 2 3 378 376 7
        3. Pınar Karşıyaka 5 2 3 395 410 7
        4. UNAHotels Reggio Emilia 5 2 3 370 389 7

        - Sarıca: "Bu oyunla kazanmak mümkün değildi"

        Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, yaptığı açıklamada, müsabakada organize olmakta zorlandıklarını söyledi.

        Maçın ilk periyodunda savunmada iyi olduklarını ancak daha sonra tüm doğrularından vazgeçtiklerini kaydeden Sarıca, şöyle konuştu:

        "Sonuçta bu kadar top kaybı yaptığımız, bu kadar az üçlük atabildiğimiz ve yüzdesiz oynadığımız bir maçta kendi evimizde mahkum oynadık. Bundan dolayı çok üzgünüz, kazanmak istiyorduk ama bu oyunla kazanmak mümkün değildi. Gruptaki şansımız devam ediyor, bunun peşinden koşacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa