Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezinde, Türk Siyasetinde İş İnsanlarının Rolü ve Etkisi Toplantısı, AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı'nın katılımıyla yapıldı.

        İzmir Ticaret Odasından (İZTO) yapılan açıklamaya göre Mehmet Naci Bostancı, toplantıda, Türkiye'de sosyal değişme ve kimliksel dönüşüm, siyaset tarihi, kitle iletişim teorileri, propaganda, ideoloji kuramı, kültürel dönüşüm konularında yaptığı araştırmaları içeren bir konuşma yaptı.

        Bostancı, maddi kaynakların nasıl dağılacağı konusunda siyasetin çok önemli bir rolü olduğunu kaydetti.

        Ticaretin, hayatın farkı alanlarında çok önemli sonuçlar doğurduğunu ifade eden Bostancı, "İş insanları bu anlamda her zaman toplumun önemli bir dinamiğini oluşturmuştur. Bu anlamda sizlerin yapacağı çalışmalar pek çok dinamik açısından önem taşıyor." diye konuştu.

        Siyasette de ticarette de diyaloğun büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Bostancı, şöyle dedi:

        "Farklı görüşten herkesle temas kurmak, taleplerini, görüşlerini aktarmak çok mühim. Eleştirilerimizi, önerilerimizi muhatabımıza aktarmaktan çekinmemeliyiz. Bir şeylere kendi kendimize kızmamızın, kendi aramızda konuşmamızın hiçbir faydası yok. Ancak karşı tarafa aktarır, diyalog kurabilirsek sorunlarımızın üstesinden gelebiliriz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa