Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüsün Manisa'da devrilmesi sonucu yaşamını yitiren taraftarın ailesi ve yakınları ile futbol camiasına başsağlığı dileğinde bulundu.

        Uşak programı kapsamında stadyum yapılacak alanda incelemede bulunan Kasapoğlu, gazetecilere konuştu.

        Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüsün Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde devrilmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiğine değinen Kasapoğlu, şu ifadeleri kullandı:

        "Maalesef üzücü bir haber aldık. Futbol camiamıza, sporsever kardeşlerimize başsağlığı dilemek istiyorum. Osmaniyespor-Bergama Belediyespor mücadelesiyle ilgili seyahat eden Osmaniyespor taraftarı kardeşlerimizin bir trafik kazası geçirdiği haberini aldık. Bir sporseverimizi o kaza sonucu kaybettik. Ben kendisine rahmet diliyorum. Ailesine, spor camiamıza, sevenlerine başsağlığı diliyorum."

        Uşak'ta temel atma ve toplu açılış törenleriyle bereketli bir gün geçirdiklerini söyleyen Kasapoğlu, stadyumun yapılacağı bölgenin bir spor vadisi olduğunu aktardı.

        Bölgede bir havuz projesinin tamamlanmak üzere, yeni havuz projelerinin de yolda olduğunu, atletizm pisti için ise inşaatın başlayacağını aktaran Kasapoğlu, spor vadisinin stat projesiyle taçlanacağını kaydetti.

        Arazide zemin etütlerinin tamamlandığını bildiren Kasapoğlu, "Proje çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor. Arkadaşlarımız hem altyapıya hem kulüplere 7/24 hizmet verecek bir projeyi çalışıyorlar. İlimiz, bölgemiz adına vizyon bir eseri kazandıracağız. Bu ülkenin futbol geleceği adına stadımızın önemli bir kazanım getireceğine inanıyorum." diye konuştu.

        Programı kapsamında Uşak Üniversitesi Bir Eylül Kampüsü'nde yapımı tamamlanan kız yurdunun açılışına katılan Kasapoğlu, kentin yurt kapasitesinin 10 bin yatağa ulaştığını, açılışı yapılan yurtta da 2 bin 516 üniversite öğrencisinin aile sıcaklığıyla ağırlanacağını aktardı.

        Bakan Kasapoğlu, Uşak Üniversitesindeki Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu'na geçerek, İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulübü ile Aykanat Spor Kulübü arasındaki basketbol müsabakasını izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa