Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Urla ilçesinde elindeki çantayı savurarak seyir halindeki motosikletin devrilmesine ve motosikletteki 2 kişinin yaralanmasına neden olduğu öne sürülen zanlı tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, 22 Kasım'da bir kişi, yola çıkarak, Bülent Baratalı Bulvarı'nda giden Cem K. idaresindeki motosikletlinin önüne doğru elindeki çantayı savurdu.

        Çanta, motosiklet sürücüsüne çarptı. Kontrolden çıkan motosiklet, bir süre ilerleyip devrildi ve yoldaki bir otomobile arkadan çarptı.

        Sürücü ile motosiklette yolcu olarak bulunan Mesken A, yaralandı. Çantayı savuran şüpheli ise yaya olarak bölgeden uzaklaştı.

        Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Urla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelinin C.M. olduğunu belirledi.

        Gözaltına alınan C.M, bugün sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

        C.M'nin ifadesinde, motosikletin üzerine doğru geldiğini, sürücüyü korkutmak üzere çantasını savurduğunu, yaralama kastının olmadığını söylediği öğrenildi.

        Öte yandan olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde kaldırımdan yola çıkan kişi, elindeki çantayı savuruyor. Çanta yoldan hızla geçen motosikletin sürücüsüne çarpıyor. Bir süre ilerleyen motosiklet, kameranın görüş açısının dışına çıkıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa