Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Menemen ilçesinde gelinlik giyme hayali kuran 22 yaşındaki otizmli Rabia Aktaş için temsili düğün merasimi gerçekleştirildi.

        Menemen Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, temsili düğün törenine Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da katıldı.

        Gelinlik giydiği için mutlu olduğunu belirten Rabia Aktaş, düğünde doyasıya eğlendi.

        Anne Aysel Aktaş, kızı Rabia'nın 3 çocuğundan en büyüğü olduğunu belirterek, "Özel gereksinimli kızımın en büyük hayali bir gelinlik giymekti. Çok mutluyuz. Geçen hafta kına gecesi düzenlemiştik. Şimdi de gelinlik dileğini gerçekleştirdiler. Gördüğünüz gibi kızım çok mutlu oldu. Kızımı gelinlikle gördüğüm içinde ben de mutlu oldum ve çok duygulandım. Emeği geçen herkese, davetimize icap edip gelen herkese sonsuz teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

        Aktaş, etkinliğin düzenlenmesine destek veren Menemen Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Kızılay Menemen Şubesi ve Menemen Gönüllü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkililerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa