Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, kadına yönelik şiddetle mücadele etmekte kararlı olduklarını bildirdi.

        Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ve AK Parti İl Kadın Kolları üyeleriyle, 81 ille eş zamanlı basın toplantısı düzenledi.

        AK Parti'nin 5,5 milyon kadın üyesi, 600 bine yakın gönüllü teşkilat mensubuyla aynı zamanda güçlü bir kadın hareketi olduğunu kaydeden Dilek Yıldız Büyükdağ, "kadına şiddetin, insanlığa ihanet" olduğunu vurguladı.

        Tek bir kadına yönelik şiddete daha tahammüllerinin olmadığını aktaran Dilek Yıldız Büyükdağ, "Kadına yönelik şiddet, yalnızca kadın oldukları için uygulanan veya kadınları etkileyen, kadının insan hakları ihlaline yol açan her türlü tutum ve davranıştır. Kadına yönelik şiddet, sadece ülkemizin değil, maalesef tüm dünyanın sorunudur. Tüm dünya gibi bizim de canımızı yakan, kadına yönelik şiddetle mücadele etmekte kararlıyız. Şunu apaçık söylüyoruz ki bu konuda asla toleransımız yok." dedi.

        AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ise AK Parti'nin ortaya koyduğu vizyonun ilk günden itibaren çok net olduğunu, şiddetin hiçbir türüne tahammüllerinin olmadığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa