Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Kiraz ve Tire ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 21 kişi gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbarı çalışma neticesinde Kiraz'daki birahaneler ve depolarına operasyon düzenledi.

        Ekipler, aramada 3 tabanca, 1 tüfek, 52 fişek, 2 hassas terazi, bir miktar kokain ve sentetik ecza ele geçirdi. Ekipler, H.P, İ.I ve B.T'yi gözaltına aldı.

        - Tire

        Tire ilçesinde son 15 günde yapılan uyuşturucu operasyonlarında 18 kişi yakalandı, 20 gram metamfetamin, 5 uyuşturucu hap ile bir miktar esrar ele geçirildi.

        İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, son 15 gün içerisinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran ve ticaretini yapan şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi.

        Bu operasyonlarda 18 kişi yakalandı, 20 gram metamfetamin, 5 uyuşturucu hap ile bir miktar esrara el konuldu, yakalananlar arasında uyuşturucu madde bulundurmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan H.Ş. de yer alıyor.

        Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğünün son 15 gün içerisinde aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda farklı suçlardan aranması bulunan 16 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan A.S.K'nin hırsızlık şüphesiyle arandığı öğrenildi.

        Asayiş büro ekipleri yine son 2 hafta içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalarda 2'si kurusıkı, 2'si de ruhsatsız olmak üzere 4 silah ele geçirirken, üzerinde ruhsatsız silah ile yakalanan 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa