Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro ekibini taşıyan minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu yaşamını yitiren Tolga Güleryüz, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

        Güleryüz için Çiğli Evka-5 Mahallesi'ndeki Osmanlı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

        Törende, baba Ergül ve anne Medine Güleryüz gözyaşlarını tutamadı.

        Cenaze törenine, Güleryüz'ün yakınları ile İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta, Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Aktürk, tiyatro oyuncuları katıldı.

        Güleryüz'ün cenazesi, namazın ardından Doğançay Mezarlığı'na defnedildi.

        - Kaza

        Karadeniz turnesi kapsamında Çorum'da oyun sahneleyen tiyatro ekibinin bulunduğu, Aykut Bektaş idaresindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, Merzifon'un Çaybaşı köyü mevkisinde, Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki 42 FES 27 plakalı kamyonla çarpışmıştı. Kazada minibüsteki Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa