Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'de iki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan sanık ve onu silahla yaralayan eski karısının yargılanmasına devam edildi.

        İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu müşteki-sanık baba S.E. (43) ve müşteki-sanık anne A.D. (37) ile taraf avukatları katıldı.

        Mahkeme başkanı, anne A.D'nin kızının üzerine yerleştirdiğini öne sürdüğü kayıt cihazındaki seslerin kime ait olduğunun tespiti için Adli Tıp Kurumu Adli Bilişim İhtisas Dairesinin yaptığı çalışmanın henüz tamamlanmadığını belirtti.

        Söz verilen tutuklu sanık S.E, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek A.D'nin kendisi açık cezaevindeyken hamile kaldığını ve çocuğu aldırdığını iddia etti.

        Müşteki-sanık anne A.D. ise "Ben namusum ve onurum için yaşıyorum. Gereken her türlü testi de yaptırırım. Çocuğu şiddet gördüğüm için aldırdım." dedi.

        Mahkeme heyeti, S.E'nin tutukluluğunun devamına karar verip, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 9 Şubat 2023'e erteledi.

        - Olay

        İzmir'in Konak ilçesinde ikamet eden A.D, 7 Eylül 2021'de eski eşi S.E'yi tabancayla vurarak yaralamış, tutuklanan kadın, eski eşini iki kızına cinsel istismarda bulunduğu için yaraladığını ileri sürerek suç duyurusunda bulunmuştu.

        Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan S.E. de tutuklanmıştı.

        Yürütülen soruşturma kapsamında S.E. hakkında "zincirleme şekilde çocuğun nitelikli cinsel istismarı", kadın hakkında ise "boşandığı eşi kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından dava açılmış, iki dava birleştirilmişti. Önceki duruşmalarda anne A.D, "konutu terk etmeme" şartıyla tahliye edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa