Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019'da açılan Pagos Üretici Pazar Yeri'nin kullanılmadığını ve İzmirlilerin parasının çöpe atıldığını savundu.

        Başdaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, pazar yerinin açılışına yaklaşık 10 milyon lira harcandığını belirtti.

        Pazar yerinin son altı aydır hiç açılmadığını savunan Başdaş, "İzmir ve İzmirlilerin parasının çöpe nasıl çöpe atıldığının göstergesidir. Sayın Tunç Soyer senin büyük proje diye açıkladığın Pagos Pazar Yeri nerede?" dedi.

        Başdaş, "Yine Soyer, yine hayal kırıklığı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin büyük proje olarak açıkladığı Pagos Üretici Pazar Yeri, 30 ilçeden servislerin boş olarak ring yapmasına rağmen cazibe alanına dönemediği gibi 6 aydan bu yana atıl durumda kullanılıyor." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa