Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84'üncü yılında Çeşme, Tire ve Urla ilçelerinde anıldı.

        Çeşme Cumhuriyet Meydanı’ndaki anma törenine kaymakam Mehmet Maraşlı ve belediye başkanı Ekrem Oran'ın yanı sıra vatandaşlar katıldı.

        Çelenk sunma töreninin ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde saygı duruşu yapıldı. Meydandaki törenin ardından Çakabey Kültür Merkezi’nde anma programı yapıldı. Çeşme'de bu akşam 20.00’de Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Topluluğu "Sevdiği Şarkılarla Atamızı Anıyoruz" etkinliği gerçekleştirilecek.

        - Tire

        Tire'de kaymakamlık önünde düzenlenen törene kaymakam Fatih Çobanoğlu ve belediye başkanı Salih Atakan Duran da katıldı.

        Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te saygı duruşu yapıldı.

        - Urla

        Urla Cumhuriyet Meydanı'ndaki çelenk sunma ve saygı duruşunun ardından Hakan Çeken Kültür Merkezi'nde anma programı gerçekleştirildi.

        Törenlere kaymakam ve belediyesi başkan vekili Murtaza Dayanç'ın yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa