Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Gaziemir'de ziyaret ve incelemelerde bulundu.

        AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Kaya ilçe ziyaretleri kapsamında Gaziemir'de muhtarlar ve sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldi, yapımı devam eden Gaziemir Yeni Hükümet Konağı'nda inceleme yaptı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaya, Atıfbey Mahallesi'nde yer alan Hükümet Konağı'nın 10 bin 51 metrekarelik bir arsa üzerine kurulduğunu, proje kapsamında 7 bin 200 metrekare kapalı alan, 100 araçlık açık otopark, tören alanı ve peyzaj düzenlemesi yapıldığını bildirdi.

        İnşaatın İçişleri Bakanlığı yatırım programı kapsamında, bakanlık bütçesinden ayrılan ödeneklerle yaptırıldığını ifade eden Kaya, projenin TOKİ tarafından ihale edildiğini ve takibinin yine bu kurum tarafından yapıldığını aktardı.

        Kaya, Hükümet Konağı'nın hizmete girmesiyle farklı ilçelerde hizmet veren tapu müdürlüğü ve kadastro bürosunun da ilçeye taşınacağı bilgisini verdi.

        İzmir Büyükşehir ve Gaziemir belediyelerinin ilçenin sorunlarına duyarsız olduğunu savunan Kaya, "Gaziemir'in sokakları köstebek yuvası gibi, hemşehrilerimiz yerel yönetimlere isyan ediyor. Kentsel dönüşümde sadece göz boyayıp hayal satıyorlar. Bu zihniyetin Gaziemir'e vereceği hiçbir şey yok" ifadelerini kullandı.

        Kaya'nın İZOKOM Otomobilciler Sitesi esnafıyla da bir araya geldiği, esnafa sunulan desteklerle ilgili bilgi verdiği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa