Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

        İlçe Tarım Müdürlüğünün salonunda düzenlenen toplantıya Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

        Kırkpınar toplantıda yaptığı konuşmada, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan muhtarlarla istişare etmeye, talep ve önerilerini dinlemeye önem verdiklerini söyledi.

        Türkiye'nin yönetim sisteminin önemli bir unsuru olan muhtarların hak ettikleri hizmetleri alabilmek için çalıştıklarını vurgulayan Kırkpınar, "Mahallelerimizin, köylerimizin ve en önemlisi de vatandaşlarımızın beklentilerini toplumsal anlamda sizlerden öğrenmek ve çözüm üretmek biz siyasetçilerin aslı görevleri arasındadır. Sizlerle koordineli bir şekilde sorunlara çözüm üreterek aziz milletimize daha iyi hizmet edebiliriz." dedi.

        Toplantıda muhtarların taleplerini not alan Kırkpınar, konuların takipçisi olacağını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa