Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, "Şehir Buluşmaları" kapsamında İzmir'in Urla ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

        AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, partinin ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile partililer eşliğinde ziyaretlerini gerçekleştiren Yıldız, yaptığı açıklamada, Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem için "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

        Şehir Buluşmaları programı kapsamında bir grup milletvekili ile İzmir'in çeşitli ilçelerinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Yıldız, "Bu çalışmamız kapsamında ben de Urla'da görevlendirildim. İlçe Başkanımızla hemen hemen tüm kesimlerle sohbet etme imkanımız oldu. Urla'yı çok iyi bulduk. Gerek yerleşim olarak gerek halk memnuniyeti olarak gayet iyi bulduk. Bazı beklentiler, şikayetler var. Onları da dinledik. Kamu yararı olduğu sürece onlarla da ilgileneceğiz." diye konuştu.

        Yıldız, yerel yönetimlerle ilgili sıkıntılar olduğunu, İzmir'in 100 yıl vizyonu çerçevesinde hak ettiği değeri bulacağını söyledi.

        Ordulular Derneği, Urla Ziraat Odası, Tarihi Arasta ve Malgaca Pazarı esnafını ziyaret eden Yıldız ve beraberindekiler, Türk Kızılay Urla Şubesi'ni ziyaretinde gönüllülerin Kızılay Haftası'nı kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa