Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR AA) - İzmir'in Karaburun ilçesinde 19 yaşındaki Selin Kabakçı'nın öldüğü, 12 kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası hakkında dava açılan sürücünün yargılanmasına devam edildi.

        İzmir 19. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Eren B. ile taraf avukatları ve müştekiler katıldı.

        Mahkeme başkanı geçen duruşmadaki ara karar uyarınca yerinde keşif yapıldığını ayrıca bilirkişi raporunun da tamamlandığını söyledi.

        Söz verilen sanık avukatı, bilirkişi raporuna itiraz etti, yeni bilirkişi veya adli tıp kurumu ihtisas dairesinden kusur tespiti için rapor alınmasını istedi.

        Cumhuriyet savcısı da adli tıp kurumunun ilgili ihtisas dairesinden kusur durumunun tespiti için rapor alınması yönünde mütalaa verdi.

        Mahkeme başkanı, sanığın adli kontrol kararının devamına ve kusur tespiti için adli tıp kurumundan rapor alınmasına hükmedip duruşmayı 2 Mart 2023'e erteledi.

        - Olay

        Karaburun'da 16 Ağustos 2021'de pikabın bahçe duvarına çarpması sonucu 19 yaşındaki Selin Kabakçı ölmüş, 12 kişi yaralanmıştı.

        Kaza saatinde 0,68 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü Eren B. tutuklanmış, sanık hakkında "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne ve birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma" suçundan dava açılmıştı.

        Sanık, devam eden dava sürecinde adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa