Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'de eşini iş yerinde silahla öldürdüğü suçlamasıyla aranan kişinin, aynı iş yeri yakınında olay günü kaydedilmiş güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı.

        Hülya Şellavcı Y'nin (52) 22 Ekim'de Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki atölyesinde silahla başından vurularak öldürülmüş halde bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.

        Hülya Şellavcı Y'nin boşanma aşamasında olduğu, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan ve şüpheli sıfatıyla aranan eşi K.Y'ye (59) ait görüntüler, olayın yaşandığı iş yeri yakınındaki güvenlik kamerasınca kaydedildi.

        Görüntülerde şapkayı başına ters taktığı, kot pantolon ve ceket giydiği görülen K.Y'nin 19.10 sıralarında elinde Hülya Şellavcı Y'ye ait çantayla yürüdüğü görülüyor.

        Hülya Şellavcı Y'nin avukatı ve damadı Ensar Aktürk, bir üst sokaktaki başka bir iş yerinin kamerasının kaydettiği görüntülerin cinayetin işlenmesinin ardından çekildiğini belirtti.

        Aktürk, soruşturma sürecinde K.Y'nin Almanya'da ilk eşini baltayla öldürmeye teşebbüs suçundan hapis cezası aldığını, yaklaşık 7 yıl cezaevinde kaldığını öğrendiklerini de söyledi.

        Olay

        Hülya Şellavcı Y, 22 Ekim'de Bornova ilçesindeki iş yerinde silahla öldürülmüş, boşanma aşamasında olan ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi K.Y'nin (59) yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

        Hülya Şellavcı Y'nin avukatı ve damadı Ensar Aktürk, şüpheli hakkında tazyik hapsi başvurusunun sonuçlanmaması nedeniyle kayınvalidesinin ölümünde ihmali olan yargı mensupları hakkında Hakimler ve Savcılar Kuruluna (HSK) şikayette bulunmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa