Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'de trafiği tehlikeye atacak şekilde araç kullanan ve görüntüleri sosyal medyadan paylaşan 2 sürücüye para cezası verildi.

        İzmir Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, ayağını camdan dışarı çıkararak araç kullanan, makas atarak trafikte tehlikeye yol açan ve o anları da sosyal medya hesaplarında paylaşan 2 sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

        Siber Suçlarla Mücadele Şubesince yapılan inceleme sonucu ayağını sol ön camdan çıkartarak araç kullanan sürücünün Ö.G, birbiri ardına şerit değiştirip makas atarak trafikte tehlikeye yol açan sürücünün de M.B. olduğu tespit edildi.

        Polis ekiplerince yakalanan ve ifade için emniyete götürülen Ö.G. ile M.B'ye "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan para cezası uygulandı, ehliyetleri geçici olarak muhafaza altına alınan sürücüler hakkında adli işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa