Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Köşger, mesajında, Hazreti Muhammed'in dünyaya gelişinin yıl dönümü olan Mevlit Kandili'ni, bir kez daha sevinçle ve heyecanla idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

        Hazreti Muhammed'in büyük buhranlar yaşandığı dönemde insanlığın yolunu aydınlattığını kaydeden Köşger, mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "İnsanoğlu olarak tüm acziyetimizle dünyevi ve manevi sorunlarımıza çareler ararken Peygamber Efendimizin sahip olduğu tüm değerleri benimsemenin ve yaşam tarzını kendi hayatımıza tatbik etmenin hem ruhlarımıza hem de bedenlerimize şifa olacağı muhakkaktır. Bu anlamda Mevlit Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadislerini ve mesajlarını yeniden hatırlamak, ümmet vasfımızı etraflıca düşünmek, insanlığa sunduğu değerleri hakkıyla idrak edip yüce ahlakından feyz alabilmek adına önemli bir fırsattır.

        Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Mevlit Kandilimizin, başta İzmirli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyor, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa