Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Selçuk'ta esnaf ve partilerle bir araya geldi, hastane arazisi ve Efes Antik Kanal projesinde incelemelerde bulundu.

        AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açılamaya göre Kaya, partisinin Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı'yı ziyaret ederek partililerle görüştü. Selçuk Sanayi Sitesi'nde esnafla bir araya gelen Kaya, 25 Ekim'de ihalesi yapılacak Selçuk Devlet Hastanesi'nin inşa edileceği alanı inceledi.

        Kaya, Efes Antik Kenti'ni 2 bin 500 yıl sonra denizle buluşturacak antik kanal projesinin yürütüldüğünü alanı da ziyaret etti.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Mahmut Atilla Kaya, iki etaptan oluşan Efes Antik Kanal Projesi'nde çalışmaların sorunsuz ilerlediğini belirtti.

        Projedeki çalışmaların, tarihi dokuya zarar vermemek için büyük bir titizlikle yürütüldüğünü aktaran Kaya, "Her şey planlandığı gibi sorunsuz ilerliyor. Bu proje, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın İzmir için hazırladığı 35 Proje'den birisiydi. Kendisinin büyük emeği olan bu proje, Selçuk'un ve bölgenin kaderini değiştirecek. 6 bin 130 metre uzunluğundaki Efes Antik Kanalı'nın tamamlanması, Selçuk'umuzu ve Efes Antik Kenti'ni bambaşka bir çehreye büründürecek. Selçuk, kapasitesinin altında turizm hizmeti veren bir destinasyon olmaktan kurtularak turizmde hak ettiği yere ulaşmış olacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa