Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Barış Kocagöz, mevcut görevine yeniden aday olmayacağını bildirdi.

        Kocagöz, yaptığı yazılı açıklamada, borsanın yeni dönem yönetim kurulu ve meclis divan seçimlerinin 8 Ekim'de yapılacağını belirtti.

        Borsadaki 21 yıllık görevi süresince 2 dönem yönetim kurulu başkan vekilliği ve 9 yıl meclis başkanlığını gurur ve onurla yaptığını kaydeden Kocagöz, şunları kaydetti:

        "Bu görevlerim süresince her zaman borsamı ve sektörümü daha doğru yolda ve daha ileriye götürmek adına, ilkleri başardığımız birçok projede ve temsil görevlerinde roller aldım. Ancak, bunca yıl farklı emekler verdikten sonra artık borsamızda almış olduğum görevleri daha genç üyelerimize devrederek yeni nesillere şans vermenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu nedenle, yeni dönemde meclis başkanlığına aday olmayacağım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa