Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Kınık Belediyesinin yürüttüğü "Başkenti Anıtkabir'i Görmeyen Öğrenci Kalmayacak" projesi, bir firma tarafından düzenlenen Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri'nde yılın en başarılı belediye ve eğitim projesi ödülüne layık görüldü.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sadık Doğruer, İstanbul'da düzenlenen törende ödülü aldı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Doğruer, Sağlıklı Yaşam Eğitim Merkezinde ilgili kurumlarla bu projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Öğrencilerimize eğitim, bilim ve kültür konusunda destek amacıyla bu projeyi yapmıştık ve sonuç olarak tüm öğrencilerimizi Başkenti, Anıtkabir'i görmeden mezun etmemeyi amaçlamıştık. Ben buradan emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyorum." dedi.

        Kınık'taki öğrenciler, proje kapsamında Anıtkabir, TBMM, Atatürk Orman Çiftliği ve Bilim Müzesini ziyaret etme imkanı buldu.

        Ayrıca yıl boyunca Sayem Etüt Merkezi'nde eğitim alan öğrencilere proje içeriğinde, Sağlıklı Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde üniversite tanıtım günleri ziyaretleri gerçekleştirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa