Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'de 2 Ekim Pazar günü Ankara Keçiörengücü'nü konuk edecek Altınordu'nun teknik direktörü Ufuk Kahraman, "Takımın artık kazanma vakti geldi." dedi.

        Kahraman, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, lige verilen milli arayı iyi değerlendirdiklerini belirtti. Bu süreçte iyi çalıştıklarını aktaran Kahraman, şunları kaydetti:

        "Bir hazırlık maçı oynadık ve bu karşılaşmada fazla forma şansı veremediğimiz oyuncularımızın son durumlarını gördük. Artık Ankara Keçiörengücü ile oynayacağımız maça konsantre olduk. Rakibimizin gücünü biliyoruz, ona göre çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ön tarafta oynayan Ahmet İlhan Özek, Şeref Özcan ve Safa Kınalı'nın hafif sakatlıkları var. Onların durumlarına göre bir strateji belirleyeceğiz. Takımın artık kazanma vakti geldi. Çok iyi durumdayız. Sahamızdan üç puanla ayrılmak istiyoruz."

        Ligde ilk 6 haftalık periyotta bir haftayı maç yapmadan geçen Altınordu'nun, Altaş Denizlispor, Erzurumspor FK ve Yeni Malatyaspor gibi henüz ligde galibiyeti bulunmuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa