Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 günlük İzmir programını eleştirdi.

        Sürekli, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun günlerce kaldığı kentte "tabelasını değiştirdikleri ikinci el atık ayrıştırma tesisinde" kurdele kesmenin ötesine bir şey yapmadığını savundu.

        İzmir'in birçok yerel sorunu olduğunu kaydeden Sürekli, şunları kaydetti:

        "İzmir bunca sorunun altında, onlar apayrı bir telden çalıyorlar. Bunu bilerek yapıyorlar. Genel Başkanları 3 gün bu şehirde kalıyor ama sokağa çıkamıyor, vatandaşla yüzleşemiyor. Çünkü, ne duyacaklarını iyi biliyorlar, işlerine gelmiyor. Şehrin dört yanında, mahalle aralarına sirayet eden koku, muhakkak Seferihisar'da da duyuluyor ama otelde düzenledikleri salon toplantılarından duymaları zor. 'İzmir kokuyor' yazılı pankart açan vatandaşlara arkasını dönenler, bu şehre azap çektirenlerdir. Göstermelik işlerle, birbirlerini alkışlamanın ötesine geçemeyenlerdir. Kürsüye çıkıp iktidara yüklenmeyi, algı yönetmeyi biliyorlar ama iş hizmet etmeye geldi mi ortada kocaman bir hiç. İzmir'deki beceriksizliklerini örtbas etmenin kolay yolunu kendilerince bulmuşlar; sokağa çıkma, merkezi idareye yüklen, gündem değiştir, bol keseden at"

        CHP'nin İzmir'de "engelleniyoruz" sözünü slogan yaptığını kaydeden Kerem Ali Sürekli, "Son üç yılda büyükşehir belediyelerinin merkezi idareden aldıkları pay yüzde 500 arttı. İzmir'de kaynakların nereye, nasıl kullanıldığı muamma. Sorumlu ve yetkili oldukları ama beceremedikleri her konuda 'engelleniyoruz' yalanına sığınıyorlar." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa