Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Ödemiş'te 3 Eylül'de çıkan silahlı kavgada 1 kişiyi öldüren bir kişiyi de yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan zanlı tutuklandı.

        Kayaköy Mahallesi'nde bir markette nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucunda, Özgür Sözer ve Şahin Çoban'a (36) ateş ettikten sonra olay yerinden kaçan T.A (57) Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığına teslim oldu.

        T.A. işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece “ateşli silahla kasten öldürme ve yaralama" suçundan tutuklandı.

        - Olay

        Kayaköy Mahallesi'nde T.A. (56) ile Özgür Sözer ve Şahin Çoban (36) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine T.A. tabancayla Sözer ve Çoban'a ateş ederek yaralamıştı.

        Yaralanan Çoban, hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetmiş, Sözer ise Ödemiş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

        Jandarma ekipleri olayın ardından kaçan T.A'nın yakalanması için çalışma başlatmış, olayda kullanılan tabanca Alabaş mevkisinde araziye atılmış, şüphelinin aracı da Kurşunlu Mahallesi'nde terk edilmiş halde bulunmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa