Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Çiğli ilçesinde midibüs ile dolmuşun çarpıştığı kazada ölenlerden Gülizar Obuz Ocak'ın (27) cenazesi toprağa verildi.

        İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınan Ocak'ın cenazesi, Egekent Merkez Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Harmandalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Cenazede Ocak'ın ailesi ve yakınları gözyaşı döktü.

        İki yıl önce evlenen Ocak'ın bir firmada yazılım mühendisi olarak çalıştığı, kazaya karışan dolmuşa iş çıkışı evine gitmek için bindiği belirtildi.

        Kazada hayatını kaybedenlerden Bülent Ünal'ın cenazesinin ise Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde toprağa verildiği öğrenildi.

        Öte yandan gözaltındaki midibüs şoförü Mustafa K, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

        - Olay

        Dün, Mustafa K. yönetimindeki 45 DK 304 plakalı midibüs ile Mehmet Y'nin kullandığı 35 M 8536 plakalı dolmuşun Egekent otobüs son duraklarında çarpışması sonucu Bülent Ünal ve Gülizar Obuz Ocak ölmüş, 4 kişi yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa