Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen İzmir Airshow hava gösterisi etkinliği, ikinci gün uçuşlarıyla sona erdi.

        İzmir Valiliği koordinasyonunda Gündoğdu Meydanı'nda bu yıl ikincisi düzenlenen Airshow'un son gün etkinlikleri kapsamında Polis Havacılık Üzüm Salkımı, Jandarma Çelik Kanatlar gösterileri ile Hürkuş, AYJET ve Mustang P-51 akrobasi uçuşları gerçekleştirildi.

        Program kapsamında F-16, F-4E ve T-38 uçakları gökyüzünden İzmirlileri selamlarken Türkiye'nin tek sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener, dünkü programın ardından bir akrobasi uçuşu daha yaptı.

        Jandarma Genel Komutanlığına bağlı helikopterler de dünkü programda sahnelediği havada zeybek gösterisini yineledi.

        Programda İzmir Havacılık Kulübü ile T-6 Texan Akrobasi uçuşları yaptı, denizde ise flyboard gösterileri sunuldu.

        Kordonboyu'nda toplananlar gösterileri ilgiyle izlerken farklı semtlerden çok sayıda İzmirlinin evlerinin balkon, pencere ve çatılardan gösterileri takip ettiği gözlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa