Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Turgay Altay, "Genel olarak bakıldığında bu oyunla 1 puanın iyi olduğunu düşünüyorum." dedi.

        Altay, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Gençlerbirliği'ni iyi mücadelesinden ve aldığı 1 puandan dolayı tebrik etti.

        Rakiplerinin maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ortaya koyduğunu aktaran Altay, şöyle konuştu:

        "Bizim açımızdan da kötü oyunla 1 puan kazandık diyelim. Genç bir takımız, ligin en genç takımıyız ve oyunumuzu geliştirmek istiyoruz. Tabii ki bunun için biraz zaman ve sabra ihtiyacımız var. Bazen maç kaybetsek bile oyunu kaybetmemeliyiz. Asıl ihtiyacımız olan şey, bir oyun kültürü oluşturmak istiyorsak plana, organizasyona sadık kalan bir oyun felsefesiyle oynamalıyız. Bugün maçın çok az bir kısmında kendi planımızın dışında tamamen rakibin ekmeğine yağ sürecek bir oyun vardı sahada ve bu kabul edilebilir bir şey değil. Asıl çözmemiz gereken şey tam da bu. Bunun farklı nedenleri var. Yani sonuçta genç oyuncular, taraftar önünde oyunu tutma, kendi oyunumuzu oynama konularında... Baskı altında zaman zaman problemler yaşıyorlar ve bu da çok doğal ama bütünsel olarak bakıldığında oyunu kaybederseniz, oyunu geliştirme şansınız kalmıyor ve sonuçta burası Göztepe."

        Altay, kötü mücadele etmediklerini belirterek, "Tabii ki zamana ihtiyacımız olmakla birlikte kendi organizasyonumuza, planımıza ve aynı zamanda da bir oyun kültürü oluşturmak istiyorsak da bu kültüre sadık bir şekilde davranmalıyız. Genel olarak bakıldığında bu oyunla 1 puanın iyi olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

        Transfer için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Altay, "2 ya da 3 transfer olacak. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. Bugün maçı kaybetsek de sorun değildi ama oyunu kaybedip maçı bu hale getirmek, asıl sorun bu. Benim de çözmem gereken durum bu. Ben de bahane üreten, bahanelere sığınan bir teknik adam değilim. Gereği neyse yapacağız. Yani bunun başka yolu yok." değerlendirmesinde bulundu.

        - Diyadin: "Galip geleceğimiz bir maçtan beraberlikle ayrılmak durumunda kaldık"

        Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin ise Göztepe deplasmanının her zaman zor olduğunu kaydetti.

        Göztepe karşısında mücadele güçlerinin çok yüksek olduğunu ifade eden Diyadin, şunları kaydetti:

        "Hemen hemen Göztepe'ye çok net pozisyon vermeden, Barış'la, Gökhan'la yakaladığımız pozisyonlar sonucunda da galip gelmemiz gerekiyordu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle söylenenleri yerine getirme bakımından birbirleriyle saha içi ve dışındaki davranış biçimleri ve yeteneklerinin de üstüne koyarak devam edecekler. Hepsini tebrik ediyorum. Çünkü transfer yasağının da olduğu kulübün zorlu sürecinde bir anlamda kulüplerine katkı yaptıklarını düşünüyorum. Göztepe taraftarına da teşekkür ediyorum. Maçtan sonra oynadığımız oyunun karşılığını da takımımızı alkışlayarak gösterdiler. Galip geleceğimiz bir maçtan beraberlikle ayrılmak durumunda kaldık."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa