Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Bayındır İlçesinde MHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte 32 çocuk sünnet edildi.

        İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleşen etkinliğe, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Bayındır İlçe Başkanı Şevki Aksu, AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Veysel Bakıcıol ve sünnet edilecek çocukların aileleri katıldı.

        MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenlenen toplu sünnet etkinliğinin ailelere mübarek olmasını diledi.

        Şahin, "MHP Bayındır İlçe Teşkilatımız burada böyle hayırlı bir iş yapmışlar. Sizlerin nezdinde emeği geçen ilçe teşkilatımıza bu toplu sünnet katkısından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

        MHP Bayındır İlçe Başkanı Şevki Aksu da "2'incisini düzenlediğimiz sünnet etkinliğini önümüzdeki yıllarda da yine geleneksel hale getirerek devamını getirmeyi düşünüyoruz. Yaptığımız sünnet töreninin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa