Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Kiraz Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 1. Tarım ve Sanayi Fuarı düzenleyecek.

        Belediye tarafından 30 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek kutlamalarda Zafer Yürüyüşü gerçekleştirilecek, 1. Tarım ve Sanayi Fuarı'nın açılışı yapılacak.

        Kurtuluşun 100. yılını büyük coşkuyla kutlayacaklarını belirten Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, bu kutlu zaferde cephelerde savaşmış başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan toprağını korumak için mücadele gösteren, kadın erkek tüm kahramanları saygı, rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

        Kutlu, "100. yılımızda Kiraz Belediyesi olarak bu ruhu yaşatmak adına her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlikler düzenledik. Özellikle bu yıl 1. Tarım ve Sanayi Fuarı yapma kararı aldık ve bundan sonraki yıllarda da devam etmesi için katkılarımızı sürdüreceğiz. Gelişmekte olan Kiraz ilçemizde tarım ve sanayi ön planda. İlçemize katkıda bulunan ve bulunacak olan firmaların kendilerini tanıtmaları adına düzenlediğimiz bu fuarın üreticimize de katkı sağlayacağını düşündük."dedi.

        Üç gün boyunca konser düzenleyeceklerini belirten Özçınar Kutlu, Kiraz halkının çalışan ve üreten bir toplum olduğunu, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların eğlenmeye hakkı olduğunu ifade etti.

        Kutlu, "30 Ağustos günü Atiye, 31 Ağustos Ayşe Dinçer, 1 Eylül'de Tuğçe Kandemir sahne alacak. Kiraz halkını ve çevre ilçelerimizdeki vatandaşlarımızı bekleriz. Cem Yazan Kapalı Pazar Yeri alanında üç gün boyunca palyaço gösterisi, yüz boyama, oyun parkurları ile 16:00-21:00 saatleri arasında çocuklarımız için etkinlikler düzenledik. Onları mutlu etmek bizi mutlu ediyor. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa