Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Tire'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

        AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Sürekli, il başkanlının düzenlediği "Karınca Modeli" çalışma programı kapsamında beraberindekilerle Tire'de ziyaretlerde bulundu.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Sürekli, vatandaşla buluşmak için engel tanımadıklarını, alan çalışmalarına yaz sıcağına rağmen ara vermeden devam ettiklerini bildirdi.

        İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Buca Metrosu'nda engellendikleri yönündeki açıklamasına da değinen Sürekli, şunları kaydetti:

        "Kamuoyunu yanıltacak asılsız açıklamalarla durumu kurtarmaya çalışıyorlar. Mazeret üretmekten ve adres şaşırtmaktan vazgeçmeliler. Metro projesinin çıkmaza girmesinin sorumlusu kendileridir. İhaleye itiraz eden de merkezi hükümet değil, açtıkları ihalede İzmir'i ve belediyeyi zarara uğratmak uğruna yaptıkları tercihtir. Haksızlığa uğrattıkları kişiler hukuka sığınmıştır. Bitiremedikleri, beceremedikleri her işte aynı kalkanın arkasına sığınmaktan vazgeçmiyorlar. Bu kervana Soyer de katıldı ki hiç şaşırmıyoruz. İzmir'in raylı sistemine sahip çıkıyor ama onda da kendisinin en küçük emeği yok. Hükümet ortaklığı ile hayata geçen ve İzmir'i taşıyan İZBAN gibi bir projeyi görmezden geliyor."

        Sürekli programı kapsamında, Torbalı, Tire, Kemalpaşa, Selçuk, Kiraz, Beydağ ve Ödemiş Ziraat Odası Başkanlarıyla da bir araya geldi, talep ve önerileri dinledi.

        Sürekli, yaptığı konuşmada da şunları kaydetti:

        "Tarım ve hayvancılık girdilerinde Ocak ve Mart aylarına göre iyi durumdayız. Bir denge yakalandı. Birkaç hafta önce 87 milyon 22 bin 278 liralık tarımsal destek ödemeleri çiftçimizin hesabına yattı. Bunun 68 milyon 234 bin lirası Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi, 9 milyon 236 bin 854 lirası Uzman Eller Proje Desteği, 9,5 milyonu ise Sertifikalı Tohum Üretim Desteği kapsamında verildi. Aldığımız tüm tedbirlerin olumlu sonucunu gördük. 21 yılını dolduracak olan AK Parti iktidarının başarı sırrı, her kesimin olduğu gibi tarım üreticimizin de yanına giderken derdini, beklentisini biliyor olmak. Adımlarımızı sizleri de dinleyerek atıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa