Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen FIBA 18 Yaş Altı Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden ülkelerin başantrenörleri organizasyonun güzel bir şekilde devam ettiğini bildirdi.

        Organizasyonda yer alan İspanya, Sırbistan ve Slovenya'nın başantrenörleri, Türkiye Basketbol Federasyonunun internet sitesinde organizasyonla ilgili açıklamalarında, turnuvada konaklama ve ulaşım konularından memnun olduklarını, salonlarda da sorun yaşamadıklarını bildirdi.

        Yarı finalde mücadele edecek ekiplerden İspanya'nın başantrenörü Daniel Miret, böyle önemli bir organizasyonda yer aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Şampiyona boyunca hem salon hem de konaklamadan memnun kaldık. Basketbolun ne olduğunu bilen seyirciler önünde müsabakalar oynanıyor. İzmir’de olmaktan ve şampiyonada yer almaktan heyecan duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

        Oteldeki hizmetten ve kendilerine destek olan çalışanlardan çok memnun olduklarını bildiren Sırbistan Başantrenörü Vladimir Djokic, "Organizasyonda her şey çok üst düzeyde." değerlendirmesinde bulundu.

        Slovenya Başantrenörü Danijel Radosavljevic ise organizasyonda yer almaktan memnun olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

        "Slovenya ekibi adına, Türk halkına büyük misafirperverlikleri ve bizi bu turnuvada ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Genel olarak turnuvanın tüm organizasyonundan memnunuz. Basketbol oynamak için harika olan basketbol salonlarından ve genel koşullarından özellikle memnun kaldık."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa