Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka Tekfen'i 100-84 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Özhan Çıvgın, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

        Çıvgın, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, iç sahada böyle bir sonuca ihtiyaçlarının olduğunu, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda çarşamba günü oynadıkları Spirou Basket maçı gibi bir müsabaka oynandığını belirten Çıvgın, "Son bölümü yüzdeli oynayarak maçı kazanmasını bildik. Her gün daha iyiye gitmeye çalışıyoruz. Burada gösterdiğimiz enerjiyi, takım bütünlüğünü deplasmanda da göstermek zorundayız. Müthiş itici güç taraftarımıza da teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        - Ahmet Çakı: "4. periyot maç bizim kontrolümüzden çıktı"

        Darüşşafaka Tekfen Başantrenörü Ahmet Çakı ise maça iyi başlayamadıklarını ancak daha sonra öne geçmeyi başardıklarını söyledi. 3. periyodu 7 sayı farkla bitirebileceklerini ancak farkın 4'e düştüğünü kaydeden Çakı, şöyle konuştu:

        "İlk 5 dakika dışında ilk 3 periyodun 25 dakikasını iyi oynadık. 4. periyot maç bizim kontrolümüzden çıktı. Hakemlerle ilgili konuşmak tarzım değildir ama son periyodun doğru yönetildiğini düşünmüyorum. Karşıyaka da seyircisiyle beraber iyi bir hava yakalayıp kazandılar. Son periyotta daha iyi oynayabilseydik kazanabilirdik. Karşıyaka'yı tebrik ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa