Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)TFF 3'üncü Lig'de şampiyonluk hedefinin uzağında kalan Karşıyaka'da gözler mali genel kurul sürecine çevrildi. Yeşil-kırmızılılarda bu ay yapılması gereken olağan mali genel kurulun seçimli olmasını talep ederek başkanlığa aday olacağını açıklayan Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü, pazar günü birlikte hareket ettiği eski yöneticiler ve iş adamlarıyla beraber camiayla buluşarak gövde gösteri yaparken, Başkan Turgay Büyükkarcı yönetiminin kararı bekleniyor. 

        Kaf-Kaf'ta 5.5 yıldır aralıksız başkanlık koltuğunda oturup, transfer yasağını açmasına rağmen futboldaki başarısız tablo yüzünden istifaya davet edilen Turgay Büyükkarcı'nın seçimli kongreye 1 sene daha olduğu gerekçesiyle sandığa gitmeyi düşünmediği bilinirken, yönetimin yeni hafta başında mali kongrenin kararını alması bekleniyor. Mali kongrenin ilk tarihi bu ayın son haftası, ilk toplantıda yasal çoğunluk sağlanamayacağından ikinci tarihi ise haziranın ilk haftası olacak. 

        ERGÜLLÜ BEKLEMEDE

        Seçimli kongre kararı çıkmazsa sandığa gitmek için üyelerden noter tasdikli imza toplamayı da alternatifler arasında değerlendiren İlker Ergüllü ve arkadaşlarının şimdilik yönetimin kararını bekleyeceği öğrenildi. Kulüpte yeni yönetim seçimi yapılması için mali kongrede kongre divanına katılımcıların yüzde 10'unun imzasıyla dilekçe verilip oylamaya sunulması veya mevcut yönetimin idari yönden ibra edilmemesi de seçimli genel kurula gidilmesi için değerlendiriliyor.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2023-05-09 12:58:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa