Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de son olarak deplasmanda Manisa FK ile 1-1 berabere kalıp yenilmezlik serisini 12 maça çıkaran Play-Off hattındaki Göztepe, daha önce seri yakaladığı sezonlarda mutlu sona ulaştı.

        İzmir ekibi, 8 yıl sonra ilk kez uzun süre mağlubiyeti unuttu. Sarı-kırmızılılar 2014-2015 sezonunda 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta 14 maç mağlup olmadı. O sezonu şampiyon olarak tamamlayan Göztepe, 2016-2017 sezonunda ise 1'inci Lig'de üst üste 8 maçını kaybetmedi. Göztepe, o sezonun sonunda da 1'inci Lig'de Play-Off'a kaldı ve Antalya'daki finalde Eskişehirspor'u seri penaltılar sonucu yenerek Süper Lig'e yükseldi. 

        Göztepe, bu sezon da taraftarını Süper Lig'e dönüş için umutlandıran seri elde etti. Gençlerbirliği'ne 5 Şubat'ta deplasmanda 1-0 yenildiği maçın ardından aylardır mağlubiyet yüzü görmeyen sarı-kırmızılılar, Süper Lig yarışında iddialı konuma geldi. Önümüzdeki hafta 16 Mayıs Salı günü Gürsel Aksel Stadı'nda 2'nci basamakta direkt Süper Lig'e çıkma eşiğindeki Çaykur Rizespor'u konuk edecek İzmir temsilcisi, karşılaşmayı kazandığı takdirde rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın Play-Off'a kalmayı garantileyecek.

        Hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de cezası sona eren golcü Kvasina görev verilmesi durumunda sahadaki yerini alabilecek. DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2023-05-09 11:37:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa