Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de son 3 haftada 2 maçı kalan ve 34 puanla düşme hattının 3 puan üzerinde 13'üncü sırada yer alan Altay, pazar günü küme düşen Denizlispor'u konuk edeceği karşılaşmada ciddiyeti elden bırakmayacak. Pek çok futbolcusuyla yollarını ayırıp son 2 müsabakada altyapıdan yetişen gençleriyle mücadele eden Denizlispor karşısında rehavete kapılmayacaklarını dile getiren teknik direktör Tuna Üzümcü, "Rakibin durumuyla ilgilenmiyoruz. Biz ihtiyacımız olan 3 puanı alacağız" dedi.

        "Sezonun en zor maçına çıkacağız" mesajı veren Altay'ın genç çalıştırıcısı, "Genç ve dirençli bir takımla karşılaşacağız. Üç puana odaklanacağız. Ciddi bir şekilde mücadele edeceğiz. Galip gelip ligde kalma adına rahatlamak istiyoruz. Gençlerle oynamaları, küme düşmeleri bizi ilgilendirmiyor. Bay haftamıza rahat girmek istiyoruz. İkili averaj avantajı bizde. Rakipler birbirleriyle karşılaşacak. Kalan haftalarda tek isteğimiz hakemlerin daha dikkatli olmaları" şeklinde konuştu. Altay'da Ceyhun ve Efe'nin cezaları sona erdi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2023-05-03 12:06:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa